Rechthoekige serveerschaal Bitz Wood [Grootte 38x14 cm]

Rechthoekige serveerschaal Bitz Wood [Grootte 38x14 cm]

€ 40,28

€ 27,66

-31%
Geef je tafel een elegante, natuurlijke toets met de rechthoekige serveerschaal Bitz Wood, van Bitz. Perfect voor in huis en in de tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Rechthoekige serveerschaal Bitz Wood

Ontdek de Bitz Wood rechthoekige serveerschaal, een must-have voor je huis en tuin. Deze serveerschaal is gemaakt door het beroemde merk Bitz en combineert kwaliteit, design en functionaliteit.

De serveerschaal is een essentieel element voor het vermaken van je gasten of gewoon om een vleugje elegantie aan je tafel toe te voegen. Met Bitz Wood voeg je een vleugje natuur toe aan je maaltijden dankzij het authentieke houten ontwerp.

De Bitz Wood rechthoekige serveerschaal is perfect voor het presenteren van je favoriete gerechten tijdens een diner met vrienden of familie. De rechthoekige vorm biedt voldoende ruimte voor verschillende gerechten, warm of koud. Je kunt hem ook gebruiken om aperitieven of desserts op te serveren, waardoor deze schaal echt een veelzijdig accessoire is voor alle gelegenheden.

De Bitz Wood serveerschaal is gemaakt van hoogwaardige materialen en is sterk en duurzaam, zodat je hem lang kunt gebruiken. Hij is ook makkelijk te onderhouden: veeg hem gewoon schoon met een vochtige doek om hem in perfecte staat te houden.

Maar wat deze serveerschaal uniek maakt, is het natuurlijke houtdesign. Elk stuk is uniek met zijn nerven en kleurnuances en brengt een warme, rustieke charme op tafel. Je kunt hem ook combineren metautres items uit de Bitz Wood collectie voor een harmonieuze, elegante tafel.

De Bitz Wood rechthoekige serveerschaal is niet alleen functioneel en aantrekkelijk, maar ook milieuvriendelijk. Hij is gemaakt van duurzaam hout en is dus een ecologisch verantwoorde keuze voor je huis en tuin.

Of je nu een decorateur of een natuurliefhebber bent, de Bitz Wood rechthoekige serveerschaal is een must-have voor je serviescollectie. Het tijdloze ontwerp en het praktische karakter maken het een essentieel accessoire voor elke gelegenheid.

Mis de kans niet om een vleugje charme en natuur aan je tafel toe te voegen met de Bitz Wood rechthoekige serveerschaal. Bestel hem nu en geniet thuis van een unieke en elegante culinaire ervaring.

Extra informatie

Merk Bitz
Fabrikant SKU 26787
Kleur hout/zand
Kleur Beige
Maat 38x14 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1