Saladekom Bitz Wood [Grootte 30 cm (12 inch)]

Saladekom Bitz Wood [Grootte 30 cm (12 inch)]

€ 65,49

€ 42,47

-35%
Voeg een vleugje natuur en stijl toe met de Bitz Wood slakom, perfect voor je huis en tuin. Ontdek de kwaliteit van het merk Bitz.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Saladekom Bitz Wood

De Bitz Wood slakom is het perfecte accessoire om een natuurlijke, elegante toets toe te voegen aan je huis en tuin. Deze slakom is gemaakt door Bitz, een merk dat gespecialiseerd is in kwaliteitsproducten voor huis en tuin, en is zowel aantrekkelijk als praktisch.

Het hout dat gebruikt is voor de productie is van de hoogste kwaliteit en biedt onfeilbare sterkte en duurzaamheid. Het strakke, moderne ontwerp past in elke stijl van inrichting, zowel binnen als buiten je huis.

Dankzij het royale formaat is deze slakom ideaal voor het serveren van salades, fruit of zelfs warme gerechten tijdens maaltijden met familie en vrienden. Dankzij de diepe vorm en afgeronde randen is hij gemakkelijk en veilig vast te houden.

Maar de Bitz Wood slakom is meer dan alleen een keukengerei: je kunt hem ook gebruiken als decoratief element in je tuin. Je kunt er planten, bloemen of kaarsen op zetten om een warme en vriendelijke sfeer te creëren.

Deze slakom is niet alleen functioneel, maar ook milieuvriendelijk. Hij is gemaakt van duurzaam geproduceerd hout, helpt onze planeet te beschermen en voegt tegelijkertijd een vleugje natuur toe aan je huis.

Hij is gemakkelijk te onderhouden, je hoeft hem alleen maar schoon te maken met een sopje om hem in perfecte staat te houden. Bovendien betekent het tijdloze ontwerp dat het jaren meegaat zonder iets van zijn charme te verliezen.

Voeg een vleugje natuur en elegantie toe aan je huis en tuin met de Bitz Wood slakom. Dit kwaliteitsproduct is zowel praktisch als aantrekkelijk en zal zeker voldoen aan al je decoratie- en keukenbehoeften. Aarzel niet om jezelf te trakteren op deze huis- en tuinbenodigdheden.

Extra informatie

Merk Bitz
Fabrikant SKU 26799
Kleur hout/oceaan
Kleur Beige
Maat 30 cm (12 inch) - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1