Schotel Bitz Wood [Grootte 22 cm]

Schotel Bitz Wood [Grootte 22 cm]

€ 13,06

€ 10,14

-22%
Ontdek de Bitz Wood schotel, een kwaliteitsproduct van Bitz, om je huis en tuin te verfraaien.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Schotel Bitz Wood

Ontdek de Bitz Wood schaal, een must-have voor je huis en tuin. Dit product van Bitz combineert stijl en functionaliteit voor een unieke ervaring. Gemaakt van hoogwaardig hout is deze schaal zowel elegant als duurzaam, perfect voor dagelijks gebruik.

Met zijn royale afmetingen is de Bitz Wood schaal ideaal voor het serveren van je favoriete gerechten tijdens maaltijden met familie en vrienden. De rechthoekige vorm geeft hem een moderne look en past perfect in elk interieur. Of het nu voor een buitenfeest is of voor een diner binnen, deze schaal zal je bondgenoot zijn voor een succesvolle presentatie van je gerechten.

Het merk Bitz staat bekend om zijn kwaliteit en oog voor detail, en de Bitz Wood schaal is daarop geen uitzondering. Het hout is zorgvuldig geselecteerd en behandeld om een lange levensduur en duurzaamheid te garanderen. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken, waardoor het een ideale keuze is voor dagelijks gebruik.

De Bitz Wood schaal is niet alleen praktisch, maar ook een decoratief object op zich. Met zijn slanke, elegante ontwerp brengt hij een vleugje warmte en natuurlijkheid op tafel. Het hout met zijn warme, natuurlijke tinten past bij alle decoratiestijlen, of het nu modern, rustiek of bohemien is.

En beperk het gebruik niet tot maaltijden: de Bitz Wood schaal kan ook gebruikt worden als presenteerschaal voor je aperitief of desserts. Het zal snel een onmisbaar item worden in je huis en tuin.

Kortom, de Plat Bitz Wood is veel meer dan alleen een schaal, het is een echt decoratief accessoire en een must-have voor je dagelijkse leven. Voeg hem toe aan je collectie keukengerei en laat je verleiden door zijn charme en kwaliteit. Bestel hem nu en geef je huis en tuin een vleugje stijl en functionaliteit met de Plat Bitz Wood.

Extra informatie

Merk Bitz
Fabrikant SKU 26817
Kleur hout/zand
Kleur Beige
Maat 22 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1