Kom Bitz Wood [Grootte 12 cm]

Kom Bitz Wood [Grootte 12 cm]

€ 10,03

€ 8,03

-20%
Maak van je huis een ontspannende oase met de Bitz Wood bowl van Bitz - een must-have voor je huis en tuin!
Zet op verlanglijst

Verkocht per 4

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Kom Bitz Wood

De Bitz Wood kom is een must-have voor elke binnenhuisarchitect. Gemaakt door Bitz, een merk dat gespecialiseerd is in kwaliteitsproducten voor huis en tuin, is deze kom zowel elegant als functioneel.

Deze schaal is gemaakt van hoogwaardig hout en brengt een vleugje natuur en authenticiteit in je interieur. De ronde vorm en licht gebogen randen maken het een aantrekkelijk en aangenaam object om naar te kijken. Bovendien is hij verkrijgbaar in verschillende maten voor elke smaak.

Of je hem nu wilt gebruiken als afvalbak in je hal, als fruitmand in je keuken of als decoratief element in je woonkamer, deze schaal past perfect in elke kamer van je huis. Het tijdloze ontwerp maakt het een veelzijdig object dat elke ruimte zal verfraaien.

Het hout dat voor de vervaardiging is gebruikt, is duurzaam en slijtvast, waardoor het een kwaliteitsproduct is dat jarenlang meegaat. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden: veeg het gewoon af met een vochtige doek om het in perfecte staat te houden.

Verwen jezelf met de Bitz Wood Bowl om een vleugje warmte en natuur toe te voegen aan je huis. Je zult niet meer zonder willen! Wacht niet langer en voeg hem nu toe aan je winkelmandje.

Extra informatie

Merk Bitz
Fabrikant SKU 26848
Kleur zand
Kleur Beige
Maat 12 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1