Rechthoekige schaal Bitz [Grootte 28x21 cm]

Rechthoekige schaal Bitz [Grootte 28x21 cm]

€ 55,41

€ 36,58

-34%
De rechthoekige schaal Bitz, een onmisbaar stuk voor je huis en tuin. Superieure kwaliteit gegarandeerd door het merk Bitz.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Rechthoekige schaal Bitz

De Bitz rechthoekige schaal is een must-have voor je keuken! Gemaakt door Bitz, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten, is deze schaal speciaal ontworpen om aan al je kookbehoeften te voldoen. Of je nu een amateurkok of een ervaren chef-kok bent, deze schaal zal je onmisbare bondgenoot zijn bij het bereiden van heerlijke zelfgekookte maaltijden.

Deze rechthoekige schaal is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel duurzaam als elegant. De rechthoekige vorm maakt hem perfect voor lasagne, gratins, gebraad en vele andere gerechtenautres. Dankzij het royale formaat kun je koken voor het hele gezin of voor je gasten bij speciale gelegenheden.

Deze schaal is ideaal voor Home & Garden liefhebbers, omdat hij gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden is. Hij is zelfs compatible voor alle soorten fornuizen, inclusief inductie, en kan tot hoge temperaturen in de oven worden gebruikt. Bovendien is het ook compatible vaatwasmachinebestendig, waardoor je tijd en energie bespaart bij het schoonmaken.

De Bitz rechthoekige schaal heeft ook praktische handgrepen voor veilig en gemakkelijk hanteren. Of je hem nu uit de oven haalt of naar de tafel draagt, je hoeft je nergens zorgen over te maken dankzij deze handgrepen. Bovendien heeft de schaal een antiaanbakoppervlak, waardoor je je gerechten gemakkelijk uit de vorm haalt en schoonmaakt.

Deze rechthoekige Bitz schaal is niet alleen praktisch, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan je tafel. Het strakke, moderne design maakt het een echte blikvanger in je keuken. Of je nu kiest voor zwart of roestvrij staal, het zal een vleugje verfijning toevoegen aan je huis.

Kortom, de Bitz rechthoekige schaal is een uitstekende keuze voor iedereen die van koken en gezelligheid houdt. Met zijn superieure kwaliteit, praktische eigenschappen en elegante design zal het jarenlang je trouwe keukenpartner zijn. Wacht niet langer en voeg deze schaal vandaag nog toe aan je collectie kookgerei!

Extra informatie

Merk Bitz
Fabrikant SKU 29872
Kleur hout
Kleur Beige
Maat 28x21 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1