Poké/ramen kom Bitz [Grootte 18 cm]

Poké/ramen kom Bitz [Grootte 18 cm]

€ 20,12

€ 14,57

-28%
Ontdek de poké/ramen bowl Bitz, ideaal om thuis te genieten van je favoriete poké bowls en ramen. Ontworpen door Bitz voor huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 6

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Poké/ramen kom Bitz

Trakteer je familie en vrienden op een kom vol lekkere dingen. De kom van BITZ is ideaal voor soepen, gemengde salades enautres heerlijke gerechten zoals ramen, Japanse noedelsoepen, of een Hawaïaanse poke bowl, meestal gemaakt met vis en groenten. De kom is gemaakt van stevig steengoed met een matzwarte buitenkant en een glanzend gekleurd glazuur aan de binnenkant. Hij is vaatwasmachinebestendig en kan in de magnetron, vriezer en oven tot 220 graden.

Het duurzame steengoed assortiment op BITZ omvat een groot aantal producten, van kopjes en mokken tot borden, schalen en kommen, verkrijgbaar in verschillende maten en mooie kleuren. Deze verschillende producten kunnen gemakkelijk op elkaar worden afgestemd door kleuren en maten te mengen, waardoor een zeer persoonlijke expressie ontstaat.
Het reactieve glazuur in matte en glanzende versies onderstreept de schoonheid van steengoed en maakt elk product uniek. Geen twee producten zijn hetzelfde.

Extra informatie

Merk Bitz
Fabrikant SKU 29876
Kleur zwart/groen
Kleur Zwart
Maat 18 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1