Poké/ramen kom Bitz [Grootte 18 cm]

Poké/ramen kom Bitz [Grootte 18 cm]

€ 20,12

€ 14,57

-28%
Ontdek de poké/ramen bowl Bitz, ideaal om thuis te genieten van je favoriete poké bowls en ramen. Ontworpen door Bitz voor huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 6

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Poké/ramen kom Bitz

De Bitz poké/ramen bowl is de perfecte keuze om thuis te genieten van heerlijke poké bowls en ramen. Ontworpen door Bitz, is deze kom een must-have voor alle thuiskoks.

Met zijn royale afmetingen en diepe vorm is deze kom ideaal om alle ingrediënten voor je poké bowl of ramen in te bewaren. Je kunt verse groenten, rijst, noedels, kip, vis of een ander ingrediënt naar keuze toevoegen om een gezonde en smakelijke maaltijd te maken.

Deze kom is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel stevig als lichtgewicht, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik. Het elegante, minimalistische ontwerp maakt het ook een geweldige aanvulling op je serviescollectie.

De Bitz poké/ramen bowl is geschikt voor alle gelegenheden, of het nu gaat om een informeel etentje met het gezin, een lunch met vrienden of het imponeren van je gasten tijdens een etentje. Dankzij de veelzijdige stijl is het ook een uitstekende keuze voor restaurants en cafés.

Bovendien is deze kom gemakkelijk schoon te maken en vaatwasmachinebestendig, waardoor het een praktische keuze is voor drukbezette mensen. Hij kan ook veilig in de magnetron worden gebruikt, zodat je snel je restjes kunt opwarmen voor een heerlijke lunchpauze.

Kortom, de Bitz poké/ramen bowl is een product van topkwaliteit waarmee het genieten van je favoriete gerechten een fluitje van een cent wordt. Bestel nu en voeg een vleugje stijl toe aan je kookervaring thuis met Bitz.

Extra informatie

Merk Bitz
Fabrikant SKU 29881
Kleur hout/bos
Kleur Beige
Maat 18 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1