Rechthoekige serveerschaal Bitz Kusintha [Grootte 38x14 cm]

Rechthoekige serveerschaal Bitz Kusintha [Grootte 38x14 cm]

€ 23,14

€ 17,08

-26%
Verfraai je culinaire presentaties met de rechthoekige schotel Bitz Kusintha. Een must-have voor een vleugje elegantie in je keuken.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Rechthoekige serveerschaal Bitz Kusintha

Een mooie schaal met laat je heerlijke gerechten zien. Schik bijvoorbeeld een heerlijke salade op de kleurrijke rechthoekige glazen schaal of gebruik hem om sappig vlees, gesneden fruit of snoep in te serveren. Vaatwasmachinebestendig. 38 x 14 cm. Als je producten uit de Kusintha collectie koopt, steun je ook kinderen in precaire situaties in de meest achtergestelde regio's ter wereld.

Kusintha is een doorlopend hulpproject dat in 2018 werd gelanceerd door Christian Bitz en zijn partner Lisette Rützou. Kusintha richt zich op de meest achtergestelde regio's ter wereld, waarbij lokale waterputten worden gebouwd om toegang tot drinkwater te bieden, oogsten worden veiliggesteld en kinderen de kans krijgen om naar de kleuterschool en school te gaan.
De Kusintha collectie bestaat uit prachtige glazen producten en bij elke verkoop wordt een deel van de prijs gedoneerd aan het Kusintha project.
Van 2018 tot 2021 hebben we meer dan 700.000 DKK ingezameld voor vitale projecten. Kusintha heeft onder andere geholpen om 9 waterputten te bouwen, gewassen veilig te stellen en een kleuterschool te creëren in Malawi. Het langetermijndoel van het project is om meer dan DKK 200.000 per jaar te doneren uit de verkoop van Kusintha producten.

Extra informatie

Merk Bitz
Fabrikant SKU 30686
Kleur amberkleurig
Kleur Bruin
Maat 38x14 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1