Porseleinen slakom Villa Collection Fjord [Grootte 24,3x9 cm]

Porseleinen slakom Villa Collection Fjord [Grootte 24,3x9 cm]

€ 37,26

€ 26,59

-29%
Ontdek de porseleinen slakom Villa Collection Fjord, voor een vleugje verfijning in je huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Porseleinen slakom Villa Collection Fjord

De Villa Collection Fjord porseleinen slakom is een must-have voor je huis en tuin. Gemaakt door het beroemde merk Villa Collection, voegt deze slakom een elegante, moderne touch toe aan je tafel.

Het hoogwaardige porselein dat voor deze slakom is gebruikt, maakt hem niet alleen mooi, maar ook zeer duurzaam. Je kunt hem elke dag gebruiken zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij breekt of snel beschadigd raakt. Het ontwerp maakt het ook een uitstekende keuze voor speciale gelegenheden en etentjes met vrienden.

Met een diameter van XX cm is deze slakom ideaal voor het serveren van salades, fruit of zelfs warme gerechten zoals pasta of rijst. Dankzij de diepte en de elegante vorm is het ook een perfecte keuze voor het presenteren van desserts of aperitiefgerechten.

Het ontwerp van deze slakom is geïnspireerd op de prachtige landschappen van het fjordengebied, met zijn strakke lijnen en zachte kleuren. Hij brengt een vleugje natuur en eenvoud op tafel en past perfect bij elke decoratiestijl.

Het porselein dat voor deze slakom is gebruikt, is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Je kunt hem in de vaatwasser zetten zonder je zorgen te maken dat hij verslechtert, en na verloop van tijd behoudt hij zijn glans en schoonheid vanorigine.

Of het nu voor persoonlijk gebruik is of als cadeau, de Villa Collection Fjord porseleinen slakom is een perfecte keuze voor tous liefhebbers van elegant design en kwaliteit. Het is ook een uitstekende aanvulling op elke serviescollectie en zal een vleugje elegantie en verfijning toevoegen aan je huis.

Mis de kans niet om deze prachtige porseleinen slakom Villa Collection Fjord te bezitten. Bestel hem nu en voeg een vleugje verfijning toe aan je maaltijden en interieur.

Extra informatie

Merk Villa Collection
Fabrikant SKU 31079
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat 24,3x9 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1