Servies Bitz (x16)

Servies Bitz (x16)

€ 251,08

€ 172,15

-31%
Verwen jezelf met set servies Bitz (x16) om je tafel op te fleuren. Gegarandeerde kwaliteit en stijl voor je huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Servies Bitz (x16)

Het set servies Bitz (x16) is het perfecte accessoire voor alle Home & Garden liefhebbers. Deze set serviesset, gemaakt door Bitz, bevat 16 elegante en moderne stukken die een vleugje verfijning aan je tafel zullen toevoegen.

Elk stuk van deze set is zorgvuldig vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen om duurzaamheid en weerstand tegen slijtage te garanderen. De borden, kommen, kopjes en bestek hebben allemaal een uniek en harmonieus ontwerp, waardoor er een samenhangende en elegante esthetiek op je tafel ontstaat.

Of je nu een familiediner geeft of gasten ontvangt, deze set serviesset Bitz (x16) zal zeker indruk maken op je gasten. De borden met reliëfrand en de kommen met matte afwerking voegen een vleugje verfijning toe aan je culinaire presentatie.

Bovendien is set ook praktisch en gemakkelijk om elke dag te gebruiken. Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig, zodat je tijd en energie kunt besparen bij het schoonmaken. Bovendien zijn ze door hun stevige constructie geschikt voor gebruik in de magnetron, zodat je je gerechten gemakkelijk opnieuw kunt opwarmen.

Tot slot is set Bitz (x16) een uitstekende keuze voor wie een vleugje kleur aan zijn tafel wil toevoegen. Verkrijgbaar in een reeks levendige tinten zoals blauw, rood, grijs en zwart, kun je met deze set een vleugje persoonlijkheid toevoegen aan je interieur.

Kortom, set Bitz (x16) is een must-have voor iedereen die kwaliteit, esthetiek en functionaliteit waardeert. Wacht dus niet langer, voeg hem vandaag nog toe aan je Maison & Jardin collectie en geniet elke keer weer van een elegante, verfijnde maaltijd.

Extra informatie

Merk Bitz
Fabrikant SKU 31215
Kleur melkweg zwart zandsteen
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 16