Tandenborstelbeker Zone Danemark Ume [Grootte 8,3x8,3x10,3 cm]

Tandenborstelbeker Zone Danemark Ume [Grootte 8,3x8,3x10,3 cm]
€ 23,14
Voeg een vleugje elegantie toe aan je badkamer met de Zone Danemark Ume tandenborstelbeker, een zachte, prettig aanvoelende klassieker.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Tandenborstelbeker Zone Danemark Ume

De tandenborstelbeker uit de Ume badkamerserie is verkrijgbaar in elegante zachte tinten. Het is een zachte klassieker die prettig aanvoelt, ontworpen door het VE2-designtrio dat ook achterorigine staat voor de goed geproportioneerde elementen van de serie. Hoogte 10,3 cm.

De serie Ume badkameraccessoires creëert een uiterst uniforme en harmonieuze omgeving, zowel voor de ogen als voor de handen.
In het Japans betekent Ume pruimenboom. Een symbool van elegantie, geduld en kracht. De serie is geïnspireerd op de U, de eerste letter van nom, waardoor het een klassieke en toch moderne persoonlijkheid krijgt met verfijnde, functionele details.
De zeepdispenser heeft bijvoorbeeld een lange tuit voor een optimale pompfunctie. De toiletborstel heeft een praktische binnenhouder waarmee overtollig water gemakkelijk kan worden verwijderd. De borstel heeft een praktische lengte en glijdt gemakkelijk in de container.
De elegante pedaalemmer heeft dezelfde hoogte als de toiletborstel. Samen blazen ze je badkamervloer nieuw leven in. De aparte, ruime binnenemmer van 4 liter maakt het gemakkelijk om er een afvalzak in te plaatsen zonder dat deze zichtbaar is.

Extra informatie

Merk Zone Danemark
Fabrikant SKU 330399
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 8,3x8,3x10,3 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1