Tandenborstelbeker Zone Danemark Suii [Grootte 7,8x7,8x9 cm]

Tandenborstelbeker Zone Danemark Suii [Grootte 7,8x7,8x9 cm]
€ 14,07
Verbeter je poetsroutine met de Suii beker van Zone Danemark, een fusie van Japans minimalisme en Deens design voor je huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Tandenborstelbeker Zone Danemark Suii

De Suii tandenborstelbeker, gemaakt van glanzend thermoplastic, combineert streng Japans minimalisme met delicaat Deens design. Het resultaat is een moderne en unieke look die een blikvanger en een frisse wind in de categorie is.

Suii is het Japanse woord voor overgang, een verwijzing naar een ontwerpdetail in een van de badkamerseries. nom verwijst ook naar de synergie tussen Japans minimalisme en Deens design. De serie bestaat uit een zeepdispenser en tandenborstelbeker in een lage, dikke versie en een hoge, dunne versie, evenals een zeepbakje dat de zeep droog en hygiënisch houdt. De pedaalbediende afvalemmer heeft een inhoud van 4 liter en de mechanische onderdelen van het ontwerp zijn verborgen. De serie Suii bevat een kleine innovatie op het gebied van de toiletborstel. De kop is gemaakt van siliconen, wat de efficiëntie en hygiëne verbetert en de borstel een unieke uitstraling geeft. De basis van alle producten is voorzien van schokabsorberend silicone.

Extra informatie

Merk Zone Danemark
Fabrikant SKU 332182
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 7,8x7,8x9 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1