Staande lamp Villa Collection

Staande lamp Villa Collection

€ 100,78

€ 65,98

-35%
Verlicht je huis of tuin in stijl met de Villa Collection vloerlamp, ontworpen door het beroemde sportmerk Maison & Jardin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Staande lamp Villa Collection

De Villa Collection vloerlamp is de perfecte aanvulling voor je huis of tuin. Ontworpen door het gerenommeerde merk Villa Collection, combineert deze vloerlamp zowel stijl als functionaliteit om een warme en elegante sfeer in je ruimte te creëren. Of je hem nu gebruikt om je woonkamer, terras of tuin te verlichten, deze vloerlamp zal een vleugje verfijning toevoegen aan je inrichting.

Deze vloerlamp is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen de elementen. Het slanke, elegante ontwerp past perfect in elke inrichting, ofelle nu modern of meer traditioneel is. Met zijn imposante hoogte trekt hij de aandacht en wordt hij een centraal element in je ruimte.

De Villa Collection vloerlamp is niet alleen esthetisch maar ook functioneel. Hij geeft een zacht, warm licht en creëert zo een rustgevende sfeer om te ontspannen of een avondje uit met vrienden. Je kunt ook de intensiteit van het licht aanpassen om de perfecte sfeer te creëren die bij je past.

Deze vloerlamp is ook gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Ze wordt geleverd met alle onderdelen die je nodig hebt voor een probleemloze installatie rapide. Dankzij het praktische ontwerp is hij gemakkelijk schoon te maken, waardoor hij een ideale keuze is voor gebruik buitenshuis.

Kortom, de Villa Collection vloerlamp is een perfecte keuze voor wie een vleugje verfijning en stijl wil toevoegen aan zijn huis of tuin. Met zijn superieure kwaliteit, stijlvolle ontwerp en praktische functionaliteit zal hij zeker een essentieel onderdeel van je leefruimte worden. Bestel de jouwe vandaag nog en geniet van stijlvolle verlichting voor je buitenruimte!

Extra informatie

Merk Villa Collection
Fabrikant SKU 340888
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1