Sparren bloemen Villa Collection Kvist

Sparren bloemen Villa Collection Kvist

€ 14,07

€ 10,38

-26%
Fleur je huis op met onze collectie sparrenbloemen "Kvist" van Villa Collection. Perfect voor huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Sparren bloemen Villa Collection Kvist

Ontdek onze prachtige collectie decoratieve bloemen "Kvist" van Villa Collection. Deze sparrenbloemen zijn perfect om een vleugje natuur en elegantie toe te voegen aan je huis of tuin. Deze zorgvuldig gemaakte bloemen zijn een duurzame, milieuvriendelijke keuze voor je binnen- of buitendecoratie.

Hun delicate, levensechte ontwerp geeft elke ruimte een frisse, levendige uitstraling. Zet ze in een vaas op je eetkamertafel, hang ze aan de muur of gebruik ze om een uniek bloemstuk te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze veelzijdige bloemen.

DeKvist collectie van Villa Collection is ontworpen om te passen bij tous inrichtingsstijlen. Of je nu de voorkeur geeft aan een strakke, moderne look of een meer rustieke, natuurlijke stijl, deze bloemen passen perfect bij jouw esthetiek. Bovendien passen ze dankzij hun natuurlijke kleur gemakkelijk bijautres decoratieve elementen.

Deze decoratieve bloemen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en gaan lang mee. Je kunt ze jarenlang bewonderen zonder dat je je zorgen hoeft te maken. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden en hoef je ze geen water te geven of te snoeien.

Voeg een vleugje schoonheid en frisheid toe aan je huis of tuin metKvist decoratieve bloemen van Villa Collection. Ze zijn de perfecte keuze voor iedereen die een vleugje natuur wil toevoegen aan zijn leefruimte. Geef ze gerust cadeau aan een geliefde of voeg ze toe aan je eigen persoonlijke decoratiecollectie. Bestel nu en geniet van hun tijdloze schoonheid in je huis of tuin.

Extra informatie

Merk Villa Collection
Fabrikant SKU 341413
Kleur groene
Kleur Groen
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1