Kaarsenhouder Villa Collection Amat [Grootte 9,5x23,5 cm]

Kaarsenhouder Villa Collection Amat [Grootte 9,5x23,5 cm]

€ 15,07

€ 11,68

-23%
Maak van je huis een oase van rust met de Villa Collection Amat kandelaar, een must-have in de Maison & Jardin collectie.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Kaarsenhouder Villa Collection Amat

De Villa Collection Amat kandelaar is een prachtige toevoeging aan je huis om een warme en rustgevende sfeer te creëren. Deze kandelaar is gemaakt door het beroemde merk Villa Collection, bekend om zijn kwaliteitsproducten en elegante ontwerp, en combineert functionaliteit en esthetiek.

Met zijn strakke lijnen en zwarte metalen afwerking past deze kandelaar perfect bij tous elke stijl van inrichting, of die nu modern of meer traditioneel is. Hij is ook ideaal voor fans van Scandinavisch design, dankzij zijn minimalisme en eenvoud.

Maar deze kandelaar is niet alleen een decoratief object. Hij is ook erg praktisch en kan tot drie kaarsen houden om een zachte, romantische sfeer te creëren in je woonkamer, slaapkamer of zelfs op je terras. Het stevige ontwerp zorgt voor perfecte stabiliteit voor je kaarsen, zodat je optimaal kunt genieten van hun licht en warmte.

Of je hem nu gebruikt voor een romantische avond of gewoon om een gezellige sfeer in huis te creëren, de Villa Collection Amat kandelaar is een ideale keuze voor tous huis- en tuinliefhebbers. Met zijn tijdloze elegantie en uitzonderlijke kwaliteit wordt hij zeker een essentieel onderdeel van je interieur.

Mis de kans niet om een vleugje verfijning aan je huis toe te voegen met de Villa Collection Amat kandelaar. Verwen jezelf of een geliefde die mooie dingen waardeert. Bestel hem nu en geniet van een product van topkwaliteit om je huis op de best mogelijke manier te verlichten.

Extra informatie

Merk Villa Collection
Fabrikant SKU 341420
Kleur ijzerzwart
Kleur Zwart
Maat 9,5x23,5 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1