Zeef Zone Danemark Rocks [Grootte 11,7x7,5x1 cm]

Zeef Zone Danemark Rocks [Grootte 11,7x7,5x1 cm]

€ 17,09

€ 11,75

-31%
Ontdek het Zone Danemark Rocks vergiet, een must-have van Zone Danemark voor je huis en tuin. Ontdek nu meer!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Zeef Zone Danemark Rocks

Ontdek het Zone Danemark Rocks vergiet, een must-have voor al je keukenbenodigdheden! Dit vergiet is gemaakt door het gerenommeerde Deense merk Zone Danemark en voldoet aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, functionaliteit en design.

Of je nu een gepassioneerde kok bent of af en toe kookt, je zult versteld staan van de vele kwaliteiten van dit vergiet. Het roestvrijstalen materiaal garandeert onfeilbare stevigheid en langdurig gebruik. Bovendien voegt de rotsvormige afwerking een vleugje originaliteit toe aan je keuken.

Het Zone Danemark Rocks vergiet is speciaal ontworpen om je voedsel efficiënt te filteren, met optimaal gebruiksgemak. De kleine perforaties houden kleine stukjes vast zonder de doorgang van vloeistoffen te blokkeren. Zo kun je met gemak je pasta bereiden, je groenten afspoelen of je fruit laten uitlekken.

Dankzij het ergonomische ontwerp en de anti-slip siliconen handgrepen kun je het vergiet gemakkelijk en veilig vasthouden, zelfs met natte handen. Bovendien is dit vergiet licht van gewicht en gemakkelijk te hanteren, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik.

Dankzij het compacte formaat is het Zone Danemark Rocks vergiet makkelijk op te bergen in je keuken, zonder veel ruimte in te nemen. Je kunt het ook ophangen om ruimte te besparen, dankzij de siliconen ring.

En last but not least is dit vergiet makkelijk schoon te maken en vaatwasmachinebestendig, om je leven in de keuken makkelijker te maken. Het is ontworpen om lang mee te gaan en zal jarenlang je trouwe bondgenoot zijn.

Of je nu een fervent kok bent of een hobbyist die zich zorgen maakt over de kwaliteit van zijn keukengerei, het Zone Danemark Rocks vergiet zal je overtuigen met zijn efficiëntie, duurzaamheid en origineel design. Zoek niet verder, dit vergiet is het essentiële accessoire voor al je kookbehoeften!

Extra informatie

Merk Zone Danemark
Fabrikant SKU 461953
Kleur zilver
Kleur Zilver
Maat 11,7x7,5x1 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1