Rubberen mat Casa Selección Welcome Tree

Rubberen mat Casa Selección Welcome Tree
€ 13,01
Verwelkom je gasten elegant in je huis met de rubberen deurmat Casa Selección Welcome Tree, een creatie van het merk Casa Selección.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Rubberen mat Casa Selección Welcome Tree

De Welcome Tree rubberen mat van Casa Selección is zowel praktisch als stijlvol om gasten in je huis te verwelkomen. Hij is gemaakt door het beroemde merk Casa Selección en heeft een modern ontwerp met een boommotief dat een vleugje natuur brengt bij je entree.

De deurmat heeft een lederen afwerking die hem een luxe, chique uitstraling geeft. De royale afmetingen van [vul afmetingen in] maken het een perfecte keuze voor toegangsdeuren van alle afmetingen.

Gemaakt van hoogwaardig rubber is deze deurmat duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik. Het rubberen materiaal is ook ideaal om zout, stof en vocht van je schoenen op te vangen, zodat je huis schoon en netjes blijft.

Naast praktisch is deze deurmat ook een prachtig decoratief element voor je huis. Het boommotief met reliëf en de leren afwerking maken het een aantrekkelijk item dat persoonlijkheid toevoegt aan je entree.

Deze deurmat is perfect voor interieur- en tuininrichters die weten hoe ze het praktische met het aangename moeten combineren. Leg hem voor je voordeur, op je balkon of in je tuin om een vleugje frisheid te brengen aan de buitenkant van je huis.

Kortom, de rubberen mat Welcome Tree Casa Selección is een must-have voor iedereen die zijn gasten stijlvol en elegant wil verwelkomen. Voeg hem toe aan je collectie huis- en tuinartikelen en laat hem een nieuw tintje geven aan de inrichting van je woonkamer.

Extra informatie

Merk Casa Selección
Fabrikant SKU 49576
Kleur zwart/beige
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten