Kom Sambonet Linea Q [Grootte 12x12 cm]

Kom Sambonet Linea Q [Grootte 12x12 cm]

€ 95,69

€ 74,40

-22%
Kies voor elegantie en kwaliteit met de Sambonet Linea Q kom, een essential voor je huis en tuin van Sambonet.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Kom Sambonet Linea Q

Ontdek de Sambonet Linea Q kom, een must-have voor je huis en tuin. Deze kom is gemaakt door het prestigieuze merk Sambonet en combineert elegantie, kwaliteit en functionaliteit.

Met zijn strakke lijnen en moderne ontwerp voegt deze kom een vleugje verfijning toe aan je keuken. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel stevig als slijtvast voor dagelijks gebruik. De krasbestendige coating zorgt voor duurzaamheid op lange termijn, terwijl de glanzende afwerking een vleugje verfijning toevoegt aan je tafel.

De Sambonet Linea Q kom is perfect voor alle gelegenheden, van genieten van een heerlijk ontbijt met het gezin tot het serveren van aperitieven op een feestje met vrienden. Met zijn royale inhoud kan hij een grote hoeveelheid voedsel bevatten, waardoor het de ideale accessoire is voor grote gezinnen of voor het ontvangen van gasten.

Deze veelzijdige schaal is ook geschikt voor buitengebruik, voor een picknick of een barbecue. Het lichtgewicht, gemakkelijk schoon te maken materiaal maakt het een praktische keuze voor buitenactiviteiten.

De Sambonet Linea Q kom is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch. Hij kan worden gebruikt als een middelpunt om je tafel te versieren of als een opbergaccessoire voor je fruit of groenten. Het tijdloze ontwerp past perfect bij elke decoratiestijl.

Voeg een vleugje klasse en kwaliteit toe aan je huis en tuin met de Sambonet Linea Q kom. Bestel hem nu en geniet van een topproduct waar al je gasten jaloers op zullen zijn.

Extra informatie

Merk Sambonet
Fabrikant SKU 55527-12
Kleur staal
Kleur Zilver
Maat 12x12 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Presentatieschaal