Presentatiegerecht Sambonet Malia [Grootte 33 cm]

Presentatiegerecht Sambonet Malia [Grootte 33 cm]

€ 69,47

€ 59,28

-15%
Ontdek de elegantie van presentatie met de Sambonet Malia schotel. Voeg een vleugje klasse toe aan je huis en tuin met Sambonet.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Presentatiegerecht Sambonet Malia

De Sambonet Malia presentatieschaal is een must-have voor elke huis- en tuinliefhebber. Deze schaal van het gerenommeerde merk Sambonet combineert elegantie en functionaliteit voor een perfecte presentatie van je gerechten.

De Sambonet Malia presentatieschaal is een echte blikvanger opart. Met zijn strakke, moderne ontwerp voegt hij een vleugje verfijning toe aan elke gelegenheid, of het nu gaat om een familiediner of een speciale gebeurtenis.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze schaal zowel duurzaam als slijtvast. De roestvrijstalen coating garandeert een lange levensduur en eenvoudig onderhoud. Je kunt jarenlang van deze presentatieschaal genieten zonder dat hij zijn schoonheid en kwaliteit verliest.

De Sambonet Malia presentatieschaal is ook zeer functioneel. Dankzij het royale formaat kun je grote gerechten elegant presenteren. Ideaal voor speciale gelegenheden zoals feestelijke diners, bruiloften of verjaardagen.

Bovendien is deze schaal veelzijdig en kan hij gebruikt worden voor verschillende gerechten, of het nu vlees, vis of groenten zijn. Het is ook perfect voor het presenteren van desserts, amuses of kazen. Met de Sambonet Malia presentatieschaal kun je je creativiteit de vrije loop laten als het gaat om culinaire presentatie.

En last but not least is deze presentatieschaal een milieuvriendelijke keuze, want hij is gemaakt van recyclebare materialen en bevat geen giftige stoffen. Je kunt dus gerust zijn opesprit wanneer je deze schaal gebruikt voor je maaltijden, wetende dat je helpt het milieu te beschermen.

Kortom, als je een vleugje elegantie en functionaliteit aan je tafel wilt toevoegen, is de Sambonet Malia presentatieschaal de ideale keuze. Met zijn uitzonderlijke kwaliteit en moderne design zal het een waardevolle aanvulling zijn op je serviescollectie. Mis de kans niet om deze veelzijdige en stijlvolle presentatieschaal in huis te halen. Bestel hem nu en laat je verleiden door zijn schoonheid en kwaliteit.

Extra informatie

Merk Sambonet
Fabrikant SKU 56658-33
Kleur staal
Kleur Zilver
Maat 33 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene