Hanger Casa Selección Thone Álamo Y Abedul

Hanger Casa Selección Thone Álamo Y Abedul
€ 74,64
Ontdek de Casa Selección Thone kleerhanger voor een moderne, elegante touch aan je garderobe of huis. Gemaakt van álamo en berkenhout.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Hanger Casa Selección Thone Álamo Y Abedul

De Casa Selección Thone riem heeft een modern, elegant ontwerp dat een vleugje verfijning toevoegt aan je kleedkamer of woonkamer. Ontworpen door Casa Selección, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten, is deze riem gemaakt van tonijnhout, een exotische boom die bekend staat om zijn sterkte en weerstand.

De combinatie van populierenhout en berkenhout voegt een vleugje warmte en natuur toe aan deze riem en zorgt tegelijkertijd voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met een draagvermogen tot 10 kg is hij perfect voor het vastbinden van zware voorwerpen zoals boter, kleding of badjassen.

Deze riem is ideaal voor de veeleisende liefhebber die een stijlvolle, georganiseerde opbergruimte wil creëren. Hij is niet alleen functioneel, maar voegt ook een vleugje stijl toe aan je huis dankzij de ergonomische vorm en elegante afwerking.

Of je hem nu gebruikt in je kleedkamer, je kledingkast of zelfs je werkruimte, deze riem zal een echte aanwinst zijn om je kleding in perfecte conditie te houden. Door zijn lichte gewicht en compacte formaat is hij makkelijk te gebruiken en op te bergen.

Zoek niet verder naar de ideale riem voor je huis en tuin: de Casa Selección Thone riem is de ideale oplossing om praktisch en esthetisch te combineren. Verwen jezelf met dit kwaliteitsproduct voor een onberispelijke organisatie van je kleding.

Extra informatie

Merk Casa Selección
Fabrikant SKU 61097
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten