Rubberen mat Casa Selección Home KEY

Rubberen mat Casa Selección Home KEY
€ 13,01
Breng een vleugje moderniteit en elegantie naar je entree met de rubberen deurmat Casa Selección Home KEY. Maison & Jardin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Rubberen mat Casa Selección Home KEY

Wil je je entree een moderne, elegante look geven? Ontdek dan de KEY rubberen stoelmat van Casa Selección Home! Deze stoelmat, ontworpen door woonspecialist Casa Selección, is de perfecte combinatie van functionaliteit en design.

Gemaakt van hoogwaardig rubbermateriaal is dit kussen niet alleen sterk en duurzaam, maar biedt het ook een zachte, comfortabele textuur onder je voeten. Het unieke sleutelpatroon, afgewerkt met leer, geeft je entree een modern tintje en maakt indruk op je gasten.

Deze deurmat maakt deel uit van de categorie Huis & Tuin en past in elk interieur, ongeacht het decor. Het sobere, verfijnde ontwerp past bij alle decoratiestijlen, van modern tot klassiek. Bovendien voegt de ivoorkleur een vleugje warmte en gezelligheid toe aan je entree.

Maar dat is nog niet alles! Deze deurmat is ook heel praktisch. Dankzij het rubberen materiaal is hij gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Je hoeft hem alleen maar af te drogen of onder water te houden om hem schoon en in goede conditie te houden. Bovendien is hij antislip, dus jij en je gezin zijn veilig.

Leg deze mat voor je voordeur, op je terras of zelfs in je badkamer voor een extra decoratief tintje. Hij is compact en licht en dus gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen wanneer dat nodig is.

Kortom, de rubberen mat Casa Selección Home KEY is een onmisbaar accessoire voor je huis. De kwaliteit, het unieke ontwerp en het praktische aspect maken het een onmisbaar product om je entree te verfraaien. Wacht dus niet langer en trakteer jezelf op dit elegante en functionele tafelkleed om je gasten in stijl te verwelkomen!

Extra informatie

Merk Casa Selección
Fabrikant SKU 76946
Kleur zwart/brons
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten