Plastic spiegels Casa Selección (x3)

Plastic spiegels Casa Selección (x3)

€ 10,59

€ 9,54

-10%
Voeg functionaliteit en stijl toe aan je huis met de set van 3 kunststof spiegels Casa Selección van Casa Selección.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Plastic spiegels Casa Selección (x3)

De set van 3 kunststof tuinhuisjes Casa Selección is het perfecte accessoire om een vleugje stijl en functionaliteit toe te voegen aan je huis of tuin. Deze bollen zijn gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en zijn licht van gewicht en duurzaam, waardoor ze lang meegaan en gemakkelijk te gebruiken zijn.

Elke lamp heeft een diameter van 10,5 cm, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in elke kamer van het huis. Of je ze nu gebruikt om make-up aan te brengen in de badkamer, om je slaapkamer te controleren of om een decoratief element toe te voegen aan je woonkamer, deze kunststof spiegels komen zeker van pas.

Het strakke, moderne ontwerp van deze spiegels past perfect bij alle stijlen van inrichting, of ze nu klassiek of eigentijds zijn. Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik.

Als vertrouwde naam in huis- en tuinmeubelen garandeert Casa Selección producten van de hoogste kwaliteit. We weten zeker dat je tevreden zult zijn met je aankoop en dat deze kunststof spiegels snel een onmisbaar onderdeel van je dagelijks leven zullen worden.

Voeg deze set van 3 kunststof spiegels Casa Selección toe aan je verzameling huis- en tuinaccessoires en geniet van een praktische, stijlvolle en duurzame set voor dagelijks gebruik.

Extra informatie

Merk Casa Selección
Fabrikant SKU 802702
Kleur oro
Kleur Gouden
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 3