Overtrekken voor plantenbakken Casa Selección Stoneware (x2)

Overtrekken voor plantenbakken Casa Selección Stoneware (x2)
€ 5,22
Geef je huis en tuin een stijlvolle make-over met dit pakket van 2 aardewerken plantenbakken van Casa Selección!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Overtrekken voor plantenbakken Casa Selección Stoneware (x2)

Op zoek naar een elegante manier om je kamerplanten te laten zien? Kijk dan niet verder dan deze set van 2 keramische plantenbakken Stoneware van Casa Selección.

Deze plantenbakken zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit door het gerenommeerde merk Casa Selección en zijn perfect om een vleugje stijl toe te voegen aan je huis- en tuininrichting. De keramische afwerking stoneware geeft ze een verfijnde uitstraling en ze zijn ideaal om verschillende maten planten in te zetten.

Of je nu je woonkamer wilt opfleuren of een vleugje groen wilt toevoegen aan je keuken, deze plantenbakken zijn een perfecte aanvulling voor elk interieur. Hun unieke, elegante ontwerp past bij elke decoratiestijl.

Het stoneware keramiek dat gebruikt is voor de productie van deze plantenbakken is niet alleen esthetisch, maar ook duurzaam en slijtvast. Je zult jarenlang kunnen genieten van je favoriete planten in deze plantenbakken.

Bovendien is dit pakket van 2 plantenbakken zeer veelzijdig. Je kunt ze samen gebruiken om een mooi arrangement van planten te maken, of apart gebruiken om verschillende delen van je huis te accentueren.

Of je nu een liefhebber bent van interieurdesign of een enthousiaste tuinier, deze set van 2 keramische plantenbakken stoneware van Casa Selección is de perfecte keuze voor het toevoegen van stijl en een natuurlijk tintje aan je interieur. Trakteer jezelf vandaag nog op deze plantenbakken!

Extra informatie

Merk Casa Selección
Fabrikant SKU 802797
Kleur bruin/wit
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 2