Sieradendoosjes Casa Selección (x2)

Sieradendoosjes Casa Selección (x2)

€ 12,20

€ 10,83

-11%
Breng je juwelencollectie tot leven met stijlvolle opbergdozen van Casa Selección. Maak je huis compleet met stijl en praktisch.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Sieradendoosjes Casa Selección (x2)

Ontdek onze set van 2 sieradendoosjes Casa Selección, een product van Casa Selección dat je nodig hebt om je sieraden netjes op te bergen. Gemaakt van kwaliteitsmaterialen en elegant afgewerkt, voegen deze dozen een vleugje verfijning toe aan uw sieradenopbergruimte.

Deze dozen zijn ontworpen voor een grote verscheidenheid aan sieraden en bieden ruime en praktische vakken voor uw kostbare ringen, kettingen, oorbellen en autres accessoires. Zo kunt u uw favoriete sieraden gemakkelijk organiseren en beschermen, terwijl ze toch binnen handbereik blijven.

Het moderne, verfijnde ontwerp van deze doosjes maakt ze ook tot een prachtig decoratief object voor in huis. Of je ze nu op je kaptafel, je boekenplank of in je kleedkamer zet, ze geven je huis een geraffineerd tintje.

Dankzij hun kleine formaat zijn deze juwelendoosjes ook perfect voor op reis. Je kunt je juwelen overal mee naartoe nemen zonder dat je bang hoeft te zijn ze kwijt te raken of te beschadigen.

Deze juwelendoosjes, verkrijgbaar in een verpakking van 2, zijn ook het perfecte cadeau voor je geliefden die gepassioneerd zijn door juwelen en woondecoratie. Ze zijn perfect voor elke gelegenheid, of het nu een verjaardag is, Moederdag of gewoon om iemand blij te maken.

Verwen jezelf of je dierbaren met deze set van 2 sieradendoosjes Casa Selección, een kwaliteitsproduct uit de categorie Huis & Tuin. Bestel nu en voeg een dosis elegantie toe aan je routine om sieraden op te bergen.

Extra informatie

Merk Casa Selección
Fabrikant SKU 802983
Kleur wit/natuurlijk
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 2