Kapstok met 4 mdf-metalen haken Casa Selección

Kapstok met 4 mdf-metalen haken Casa Selección
€ 13,37
Organiseer je huis in stijl met de Casa Selección 4-haaks kapstok van MDF en metaal. Perfect voor je huis, slaapkamer of kantoor.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Kapstok met 4 mdf-metalen haken Casa Selección

Deze kapstok met 4 haken is een elegante en toch praktische toevoeging aan je huis. Hij is gemaakt van hoogwaardig MDF en metaal, is sterk en duurzaam en kan het gewicht van meerdere jassen, jacks of tassen dragen. Het strakke, moderne ontwerp past perfect bij alle stijlen van interieurdecoratie. Of je hem nu in de gang, slaapkamer of badkamer wilt installeren, deze kapstok zal een functionele en aantrekkelijke toevoeging aan je huis zijn.

De Casa Selección 4-haaks kapstok is niet alleen praktisch om je spullen aan op te hangen, hij is ook erg trendy. Hij is geïnspireerd op minimalistisch design en voegt een eigentijds tintje toe aan je huis. De afwerking met MDF-hout geeft het een warme, natuurlijke uitstraling, terwijl de metalen haken een modern tintje geven.

Maar deze kapstok is niet alleen mooi, hij is ook praktisch. Met de vier haken kun je verschillende kledingstukken en accessoires tegelijk ophangen, wat ideaal is voor grote gezinnen of als je gasten ontvangt. Bovendien is hij gemakkelijk te installeren en neemt hij niet veel plaats in. Je kunt hem dus gemakkelijk verplaatsen als je de indeling van je meubels wilt veranderen.

Of je nu van decoreren houdt of gewoon op zoek bent naar een functionele kapstok, dit model van Casa Selección is een uitstekende keuze. Het combineert esthetiek, kwaliteit en functionaliteit tot in de perfectie. Voeg een vleugje stijl toe aan je hal of slaapkamer met deze 4-haaks kapstok van MDF-metaal. Maak je huis nog gezelliger en georganiseerder met dit prachtige product uit de categorie Home & Garden.

Extra informatie

Merk Casa Selección
Fabrikant SKU 803003
Kleur beige/wit
Kleur Beige
Maat TU - Standaard Franse maten