mdf plank Casa Selección

mdf plank Casa Selección

€ 120,48

€ 97,16

-19%
Fleur je huis op met de MDF plank Casa Selección van Casa Selección. Elegant en functioneel ontwerp voor thuis, perfect voor Home & Garden.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

mdf plank Casa Selección

De Casa Selección MDF stellingkast is een elegante en functionele toevoeging aan elk huis. Met zijn moderne, minimalistische ontwerp past hij perfect in alle decoratiestijlen. Deze boekenkast is ontworpen door Casa Selección, bekend om zijn kwaliteit en expertise in woonmeubelen.

Het frame is gemaakt van gelamineerd MDF met een PVC-coating en is sterk en duurzaam. Het kan een maximaal gewicht van 10 kg dragen, waardoor het ideaal is voor het tentoonstellen van decoratieve items, boeken of andere voorwerpen naar keuze. De holle MDF plank biedt ook extra opbergruimte om je spullen georganiseerd te houden.

Deze plank is perfect voor thuisgebruik, maar kan ook gebruikt worden in professionele omgevingen zoals kantoren of wachtkamers. Hij is eenvoudig te installeren en neemt slechts een paar minuten in beslag, dankzij het bevestigingssysteem dat in de verpakking zit.

Deze tafel maakt deel uit van de categorie Home & Garden van Casa Selección, die een breed assortiment meubels en accessoires biedt om je huis functioneler en aangenamer te maken om in te wonen. Met zijn moderne look en hoogwaardige materialen zal deze trap een vleugje stijl toevoegen aan elk deel van je huis.

Verwen jezelf met de Casa Selección MDF plank voor een georganiseerd en stijlvol huis. Bestel nu en verander je leefruimte in een plek waar het heerlijk is om te wonen en je geliefden te vermaken. Wacht niet langer om te profiteren van de kwaliteit en het design van het merk Casa Selección met deze unieke trap.

Extra informatie

Merk Casa Selección
Fabrikant SKU 803505
Kleur wit
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten