4-haaks kapstok van metaal en hout Casa Selección

4-haaks kapstok van metaal en hout Casa Selección
€ 8,14
Kies voor elegantie en functionaliteit met de 4-haaks kapstok van metaal en hout van Casa Selección, ideaal voor je huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

4-haaks kapstok van metaal en hout Casa Selección

De 4-haaks kapstok van metaal en hout Casa Selección is het essentiële accessoire voor een georganiseerd en elegant huis. Gemaakt door het beroemde merk Casa Selección, combineert deze kapstok stevigheid en stijl.

De mix van metaal en hout maakt het een modern en tijdloos decoratief element dat perfect past in elke interieurstijl. Dankzij het strakke ontwerp en de vier haken kun je jassen, jacks, tassen en autres accessoires met gemak ophangen.

Gemaakt van kwaliteitsmaterialen is deze kapstok zowel stevig als duurzaam. Hij kan het gewicht van meerdere kledingstukken dragen zonder te knikken, waardoor het een ideale keuze is voor grote gezinnen of mensen die graag veel kleding binnen handbereik hebben.

Deze kapstok is ideaal voor gebruik in de gang, slaapkamer of zelfs de badkamer en past perfect in je interieur. Het elegante, functionele uiterlijk maakt het ook een uitstekende keuze voor kantoren of winkels.

De 4-haaks kapstok van metaal en hout Casa Selección is gemakkelijk te installeren en is een must-have voor elke huiseigenaar die zich bekommert om de organisatie en stijl van zijn huis. Trakteer jezelf vandaag nog op dit praktische designaccessoire en voeg een vleugje elegantie toe aan je huis.

Extra informatie

Merk Casa Selección
Fabrikant SKU 803568
Kleur wit
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten