Metalen juwelendoosjes Casa Selección (x2)

Metalen juwelendoosjes Casa Selección (x2)

€ 17,28

€ 14,89

-14%
Laat je juwelen schitteren met de set van 2 metalen juwelendoosjes van Casa Selección, perfect voor in huis en in de tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Metalen juwelendoosjes Casa Selección (x2)

Ontdek onze set van 2 metalen juwelendoosjes, speciaal ontworpen voor mensen met een passie voor interieurdesign en het verzamelen van juwelen. Gemaakt door Casa Selección, een merk dat bekend staat om zijn topproducten voor huis en tuin, voegen deze doosjes een vleugje elegantie toe aan elke kamer.

Het metaal dat gebruikt wordt voor de productie zorgt voor een grote duurzaamheid en weerstand tegen stoten en slijtage. Bovendien maakt hun geraffineerde, moderne ontwerp ze perfect voor elk type decoratie. Of je ze nu op een kaptafel, een plank of een nachtkastje zet, deze juwelendoosjes zullen snel een essentieel onderdeel van je interieur worden.

De eerste doos biedt veel ruimte voor je kettingen, armbanden, oorbellen en autres sieraden. Het heeft een spiegeltje om je sieraden makkelijker te kunnen plaatsen en een vakje met gleufjes om je oorbellen veilig te bewaren. Het tweede doosje is ideaal voor het opbergen van je ringen of autres kleine kostbare accessoires dankzij de verschillende vakjes.

Deze set van 2 metalen juwelendoosjes Casa Selección is ook een uitstekend cadeau-idee voor een geliefde of een designliefhebber. Deze doosjes zijn niet alleen een mooi decoratief object, maar zullen je juwelen ook op een elegante en praktische manier opbergen en beschermen.

Aarzel niet en bestel nu deze prachtige set metalen juwelendoosjes Casa Selección om je huis op te fleuren of om aan een speciaal iemand te geven. Verander je huis in een oase van rust en elegantie met deze collectie van Casa Selección, altijd in de voorhoede van innovatie om te voldoen aan de behoeften en smaken van haar klanten.

Extra informatie

Merk Casa Selección
Fabrikant SKU 803575
Kleur zilver/goud
Kleur Zilver
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 2