Rubberen mat Casa Selección

Rubberen mat Casa Selección
€ 13,01
Voeg een vleugje stijl toe aan je entree met de rubberen deurmat Casa Selección, een must-have voor je huis en tuin van Casa Selección.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Rubberen mat Casa Selección

De rubberen deurmat Casa Selección is het ideale product voor elk huis of elke tuin. Met zijn mooie zilveren afwerking voegt deze deurmat een vleugje elegantie toe aan je leefruimte buiten. Vervaardigd door het prestigieuze merk Casa Selección, combineert deze deurmat functionaliteit en esthetiek.

De rubberen zijkanten van deze deurmat zorgen ervoor dat hij de tand des tijds zal doorstaan. Je hoeft je geen zorgen te maken over krassen of beschadigingen, want deze deurmat is ontworpen om lang mee te gaan. Bovendien is hij door zijn moderne, geraffineerde ontwerp een volwaardig decoratief element voor je huis en tuin.

Of je hem nu gebruikt bij de ingang van je huis om je schoenen te bedekken of in je tuin om je terras te beschermen, deze deurmat zal je dagelijkse bondgenoot zijn. Dankzij het praktische, lichtgewicht formaat kun je hem gemakkelijk verplaatsen.

Naast praktisch is deze deurmat ook milieuvriendelijk. Hij is gemaakt van gerecycled rubber en biedt een milieuvriendelijk alternatief voor veel autres matten op de markt.

Deze rubberen mat Casa Selección is de ideale keuze voor huis- en tuinliefhebbers die stijl en functionaliteit willen toevoegen aan hun leefruimte. Voeg hem toe aan je collectie en trakteer jezelf op een kwaliteitsproduct dat de tand des tijds zal doorstaan. Laat zout en vuil je huis en tuin niet wegspoelen met Casa Selección rubberen matten. Een verstandige keuze waar je geen spijt van zult krijgen.

Extra informatie

Merk Casa Selección
Fabrikant SKU 804403
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten