Sieradendoosjes mdf-velours Casa Selección (x2)

Sieradendoosjes mdf-velours Casa Selección (x2)

€ 23,72

€ 20,05

-15%
Presenteer je sieraden met elegante MDF fluwelen dozen van Casa Selección. Perfect voor thuis of in de tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Sieradendoosjes mdf-velours Casa Selección (x2)

Trakteer jezelf op elegante, praktische opslag voor je sieraden met deze set van 2 MDF fluwelen sieradendozen van Casa Selección.

Deze dozen zijn gemaakt van hoogwaardig MDF-hout en hebben een modern, geraffineerd ontwerp dat perfect bij je interieur past. De zachte fluwelen voering aan de binnenkant beschermt je kostbare sieraden tegen krassen en beschadigingen.

Elk doosje heeft een deksel van transparent glas zodat je je sieraden gemakkelijk kunt zien en kiezen zonder ze uit het doosje te hoeven halen. Bovendien helpen de kleine tussenschotjes binnenin je sieraden georganiseerd te houden en te voorkomen dat ze in de war raken.

Deze set van 2 juwelendoosjes is ideaal voor juwelenliefhebbers die hun sieraden veilig en in perfecte staat willen bewaren. Ze zijn perfect voor het opbergen van je ringen, kettingen, oorbellen en armbanden.

Voeg een vleugje luxe toe aan je opbergruimte met deze prachtige juwelendozen Casa Selección. Ze zijn ook perfect als cadeau voor een geliefde met een passie voor juwelen.

Laat je sieraden zich niet opstapelen in een lade, maar geef ze de opslag die ze verdienen met deze set van 2 MDF fluwelen sieradendozen Casa Selección. Bestel nu en geef je sieraden een stijlvolle en veilige plek om te schitteren. Deze sieradendozen zijn perfect voor in huis en in de tuin en zijn een must voor iedereen die zijn sieraden in stijl wil organiseren.

Extra informatie

Merk Casa Selección
Fabrikant SKU 804708
Kleur terracotta/grijs
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 2