Saladekom Bitz [Grootte 24 cm]

Saladekom Bitz [Grootte 24 cm]

€ 37,26

€ 25,26

-32%
Fleur je tafel op met de Bitz slakom: zwart steengoed, glanzend mauve glazuur aan de binnenkant en reactief mat aan de buitenkant. Perfect voor in huis en in de tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Saladekom Bitz

Saladekom BITZ van zwart steengoed met een glanzend paars glazuur aan de binnenkant gecombineerd met een reactief mat glazuur aan de buitenkant. De saladeschaal is ideaal voor salades en snacks. Vaatwasser-, magnetron- en ovenbestendig tot 220 graden. Diameter 24 cm, hoogte 6,5 cm.

Deze prachtige combinatie van een matte buitenkant en een prachtig glanzende binnenkant zal je altijd blijven verbazen. Het matte, reactieve glazuur dat de saladeschalen en alle autres producten uit de steengoedserie van Christian Bitz bedekt, maakt ze uniek. Markeringen, krassen en patronen verschijnen verschillend in het glazuur en geen twee producten zijn identiek aan het einde van het productieproces. Hetzelfde geldt voor het indrukwekkende glanzende, getinte glazuur aan de binnenkant. Het combineren van de verschillende BITZ variaties in een prachtig, gedeeld universum geeft de serie een levendige, zeer individuele expressie.

Extra informatie

Merk Bitz
Fabrikant SKU 821427
Kleur zwart/paars
Kleur Zwart
Maat 24 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1