Vaas Bitz [Grootte 50 cm]

Vaas Bitz [Grootte 50 cm]

€ 244,47

€ 162,16

-34%
Voeg een vleugje stijl toe aan je huis of tuin met de Bitz vaas, ontworpen door Bitz. Een must-have voor je inrichting.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Vaas Bitz

De vaas Bitz is het perfecte accessoire om een vleugje stijl toe te voegen aan je huis of tuin. Ontworpen door het merk Bitz, is deze vaas zowel elegant als praktisch en biedt een ideale opslagoplossing voor je bloemen of planten.

De Bitz vaas is gemaakt van hoogwaardige materialen en is sterk en duurzaam, waardoor langdurig gebruik gegarandeerd is. Het slanke, moderne ontwerp past gemakkelijk in elk interieur, of het nu modern of meer traditioneel is.

Dankzij de unieke vorm kan deze vaas gebruikt worden om een enkele bloem in te zetten of om een origineel boeket te maken door verschillende stelen te combineren. De brede opening kan ook worden gebruikt om grote, spectaculaire bloemstukken te maken.

De Bitz vaas is niet alleen mooi, maar ook functioneel. De vlakke basis en uitlopende vorm zorgen voor maximale stabiliteit, waardoor de vaas niet kan omvallen. Bovendien is hij dankzij het gladde oppervlak gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

De Bitz vaas is perfect voor binnen- of buitengebruik, weerbestendig en kan zonder risico op verkleuring worden blootgesteld aan direct zonlicht. Hij is ook ideaal om je terras of balkon mee te decoreren en brengt een vleugje natuur in je buitenruimte.

De vaas Bitz is niet alleen een decoratief element, maar kan ook gebruikt worden als opbergpot voor je keukengerei, kantoorbenodigdheden of kleine dagelijkse voorwerpen. Veelzijdig en praktisch, een must-have voor elke binnenhuisarchitect.

De Bitz vaas is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en biedt veel manieren om je ruimte een persoonlijk tintje te geven. Je kunt ze combineren tot een harmonieus geheel of ze afzonderlijk gebruiken om een vleugje kleur toe te voegen aan een kamer.

Deze vaas is met zorg vervaardigd door Bitz en belichaamt uitmuntendheid en kwaliteit. Het elegante ontwerp en de functionaliteit maken het een ideale keuze om toe te voegen aan je collectie decoratieve objecten of om cadeau te geven aan een geliefde.

Voeg een vleugje verfijning toe aan je interieur met de Bitz vaas. Met zijn unieke ontwerp en veelzijdigheid is het de perfecte keuze voor iedereen die een vleugje stijl en functionaliteit wil toevoegen aan zijn huis of tuin. Bestel nu en laat je verleiden door de kwaliteit en esthetiek van deze essentiële vaas.

Extra informatie

Merk Bitz
Fabrikant SKU 872933
Kleur bruin
Kleur Bruin
Maat 50 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1