Karaf Bitz [Grootte 1,2 L]

Karaf Bitz [Grootte 1,2 L]
€ 15,07
Ontdek de Bitz karaf, een combinatie van elegantie en Scandinavisch minimalisme. Het kristalheldere glas en de inhoud van 1,2 liter maken het een must-have voor je huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Karaf Bitz

Een elegante karaf van kristalglas waarvan de vorm perfect past bij het Scandinavische minimalisme. De karaf heeft een inhoud van 1,2 liter en staat dankzij het tijdloze ontwerp prachtig op elke tafel.

Zet deze mooie karaf gevuld met verse, heerlijke drankjes op tafel en voeg je eigen persoonlijke touch toe qua smaak en uiterlijk. Speel met smaak en aroma en voeg bijvoorbeeld schijfjes limoen of sinaasappel, bevroren bessen als ijsblokjes, vers fruit of een boeket decoratieve, smakelijke kruiden toe. De glasserie is gemaakt van volledig transparent milieuvriendelijk kristal en wordt vervaardigd met behulp van een gepatenteerd proces waarbij de loodvrije glasmassa zo wordt behandeld dat het ongelooflijk helder en extreem duurzaam is. We raden aan het glas te wassen voor het eerste gebruik. Bij het afwassen in een vaatwasser is het essentieel om afwasmiddelen met een laag alkalinegehalte te kiezen en een programma met een lage temperatuur te selecteren court. Het is ook essentieel dat het zoutreservoir niet leeg is. Bij het afwassen van milieuvriendelijk kristal is het bovendien een goed idee om een halve deciliter azijn op lage temperatuur toe te voegen aan de vaatwasser.

Extra informatie

Merk Bitz
Fabrikant SKU 911937
Kleur transparante
Kleur Wit
Maat 1,2 L - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1