Kapstok Casa Selección Álamo Y Abedul

Kapstok Casa Selección Álamo Y Abedul
€ 50,90
Voeg een vleugje chic toe aan je inrichting met de look kapstok in álamo en abedul van Casa Selección voor Maison & Jardin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Kapstok Casa Selección Álamo Y Abedul

Verfris je leefruimte met de stijlvolle keuze voor thuis: Casa Selección Poplar & Birch. Vervaardigd van eersteklas materialen door het gerenommeerde merk Casa Selección, zal dit deurkozijn een vleugje stijl en functionaliteit toevoegen aan elke ruimte van je huis.

Gemaakt van een perfecte combinatie van populierenhout en berkenhout, is dit deurkozijn zowel robuust als elegant. Dankzij de kwaliteitsconstructie kan het een maximaal gewicht van 10 kg dragen, waardoor je praktische opbergruimte hebt voor je tassen, kleding en autres accessoires.

Deze bankstandaard is perfect voor sport binnenshuis en in de tuin en past perfect bij je interieur. Of je hem nu in je hal, woonkamer of slaapkamer zet, hij zal een vleugje verfijning aan je ruimte toevoegen.

De eenvoudig te monteren Casa Selección bankstandaard van populierenhout en berkenhout bespaart ruimte en houdt je spullen georganiseerd en toegankelijk. Bovendien maakt het lichtgewicht, compacte ontwerp het een ideale keuze voor kleine ruimtes zoals flats of studentenkamers.

De Casa Selección Poplar & Birch kapstok brengt zowel stijl als functionaliteit in huis. Het is een must-have voor elk modern huis. Wacht niet langer en voeg dit stijlvolle en praktische stuk vandaag nog toe aan je interieur!

Extra informatie

Merk Casa Selección
Fabrikant SKU 93295
Kleur beige
Kleur Beige
Maat TU - Standaard Franse maten