Geldkist Plastoy Chibi Ron Weasley

Geldkist Plastoy Chibi Ron Weasley

€ 17,13

€ 13,99

-18%
Ontdek het charmante Plastoy Chibi Ron Weasley spaarvarken, een must-have voor fans van Maison & Jardin en saga Harry Potter!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Geldkist Plastoy Chibi Ron Weasley

De Plastoy Chibi Ron Weasley spaarpot is een must-have voor alle fans van de beroemde saga Harry Potter. Deze spaarpot, gemaakt door Plastoy, is een ideaal verzamelobject voor fans van saga en Gryffindor House in het bijzonder.

De spaarpot is gemaakt van hoogwaardig plastic en stelt het personage Ron Wemel getrouw voor in schattige chibi-stijl. Het kleine formaat maakt het een perfect decoratief item voor thuis of op kantoor, terwijl je er regelmatig munten in kunt stoppen om te sparen of voor toekomstige uitgaven.

Deze spaarpot is niet alleen een collector's item, hij is ook erg praktisch, met een gleuf voor munten en een opening aan de onderkant om gemakkelijk geld uit te halen. Het kan ook gebruikt worden als origineel cadeau voor fans van saga, voor een verjaardag, Kerstmis of een andere speciale gelegenheid.

Als product in de categorie Home & Garden kan deze spaarpot ook worden gebruikt om de slaapkamer van een kind te versieren of om een vleugje fantasie aan je huis toe te voegen. Met zijn kleurrijke, speelse ontwerp voegt hij een vleugje originaliteit toe aan elke kamer.

Vervaardigd door Plastoy, staat deze spaarpot garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Hij voldoet ook aan de veiligheidsnormen en kan met het volste vertrouwen gebruikt worden, zelfs door de jongste saga fans.

Kortom, de Plastoy Chibi Ron Weasley spaarpot is een must-have voor alle fans vanHarry Potter en Gryffindor House. Met zijn schattige chibi-ontwerp, functionaliteit en kwaliteit zal het jong en oud aanspreken en een vleugje magie in je dagelijkse leven brengen. Wacht niet langer om het aan je collectie toe te voegen of het aan een geliefde te geven!

Extra informatie

Merk Plastoy
Fabrikant SKU 080084
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene